23:11:38    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 11 mei 2011 16:42 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2011 17:01 uur

Kalksheuvel niet blij met schisma

De Stichting Kalksheuvel Leefbaar vindt het jammer dat er een 'scheiding der geesten' is ontstaan bij de zoektocht naar een oplossing voor de verkeersoverlast. De petitie met veertig steunbetuigingen die buurtgenoot Peter Olijslagers vorige week aan de Boxtelse wethouder Wim van der Zanden aanbood, doorkruist in de ogen van het stichtingsbestuur het algemeen belang.

Kalksheuvel Leefbaar zette zojuist vraagtekens bij de actie van Olijslagers tegen de aanleg van een nieuwe verbindingsweg tussen bedrijventerrein Ladonk en de Kapelweg. Voorzitter Co van den Akker bood wethouder Van der Zanden als reactie op de petitie van Olijslagers een brief aan.

In de brief twijfelt Van den Akker openlijk of de groep die Olijslagers zegt te vertegenwoordigen representatief is voor de verkeersproblematiek. Een poging om Olijslagers als oud-bestuurslid en medeoprichter van Kalksheuvel Leefbaar binnenboord te houden, mocht niet baten, zo meldde hij.

Van den Akker benadrukt dat zijn stichting gesprekspartner is in de klankbordgroep waarin wordt gezocht naar een oplossing om het doorgaand vrachtverkeer uit de woonwijk te weren. Wethouder Van der Zanden zei die klankbordgroep ook nog altijd als een goede afspiegeling van de wijk te zien en beloofde het algemeen belang te laten prevaleren.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Proef Culinair Doornmalen electro