RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:37:35    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 11 mei 2011 16:42 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2011 17:01 uur

Kalksheuvel niet blij met schisma

De Stichting Kalksheuvel Leefbaar vindt het jammer dat er een 'scheiding der geesten' is ontstaan bij de zoektocht naar een oplossing voor de verkeersoverlast. De petitie met veertig steunbetuigingen die buurtgenoot Peter Olijslagers vorige week aan de Boxtelse wethouder Wim van der Zanden aanbood, doorkruist in de ogen van het stichtingsbestuur het algemeen belang.

Kalksheuvel Leefbaar zette zojuist vraagtekens bij de actie van Olijslagers tegen de aanleg van een nieuwe verbindingsweg tussen bedrijventerrein Ladonk en de Kapelweg. Voorzitter Co van den Akker bood wethouder Van der Zanden als reactie op de petitie van Olijslagers een brief aan.

In de brief twijfelt Van den Akker openlijk of de groep die Olijslagers zegt te vertegenwoordigen representatief is voor de verkeersproblematiek. Een poging om Olijslagers als oud-bestuurslid en medeoprichter van Kalksheuvel Leefbaar binnenboord te houden, mocht niet baten, zo meldde hij.

Van den Akker benadrukt dat zijn stichting gesprekspartner is in de klankbordgroep waarin wordt gezocht naar een oplossing om het doorgaand vrachtverkeer uit de woonwijk te weren. Wethouder Van der Zanden zei die klankbordgroep ook nog altijd als een goede afspiegeling van de wijk te zien en beloofde het algemeen belang te laten prevaleren.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen