RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:54:52    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 02 mei 2011 12:35 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2011 22:10 uur

Kaderteam 't Ivoor wint bekerfinale

Kaderteam \'t Ivoor wint bekerfinale

Op de foto: V.l.n.r. Louis van der Meijden, Dirk van Buuren, Cees van Eindhoven en André van Wanrooij vormen het succesvolle kaderteam van biljartclub 't Ivoor.

Voor het eerst deed het kaderteam van de Boxtelse biljartvereniging ’t Ivoor dit jaar mee aan de nationale bekercompetitie. En meteen ook sleepte Louis van der Meijden met zijn drie teamgenoten het kampioenschap in de wacht. Het viertal plaatste zich en passant voor play-offs van de landelijke finale van de reguliere wedstrijdcompetitie.

’t Ivoor was gisteren in Rosmalen te sterk voor de tegenstanders. In de halve finale werd De Korenmolen uit Eerbeek met 8-0 verslagen, in de eindstrijd werd met dezelfde cijfers gewonnen van VOP De Witte Hoeve uit Venray. HWA Alblasserdam eindigde als vierde. Van der Meijden kijkt met trots en tevredenheid terug op de succesvolle bekercompetitie waarin hij een team vormde met Dirk van Buuren uit Vught, Cees van Eindhoven uit Schijndel en André van Wanrooij.

Het kwartet werd ook poulewinnaar in de landelijke kadercompetitie en is daarmee verzekerd van een plaatsje voor de play-offs op 21 en 22 mei waar wordt bepaald wie begin juni de finale om het Nederlands kampioenschap mag spelen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding