21:30:04    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 02 mei 2011 12:35 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2011 22:10 uur

Kaderteam 't Ivoor wint bekerfinale

Kaderteam \'t Ivoor wint bekerfinale

Op de foto: V.l.n.r. Louis van der Meijden, Dirk van Buuren, Cees van Eindhoven en André van Wanrooij vormen het succesvolle kaderteam van biljartclub 't Ivoor.

Voor het eerst deed het kaderteam van de Boxtelse biljartvereniging ’t Ivoor dit jaar mee aan de nationale bekercompetitie. En meteen ook sleepte Louis van der Meijden met zijn drie teamgenoten het kampioenschap in de wacht. Het viertal plaatste zich en passant voor play-offs van de landelijke finale van de reguliere wedstrijdcompetitie.

’t Ivoor was gisteren in Rosmalen te sterk voor de tegenstanders. In de halve finale werd De Korenmolen uit Eerbeek met 8-0 verslagen, in de eindstrijd werd met dezelfde cijfers gewonnen van VOP De Witte Hoeve uit Venray. HWA Alblasserdam eindigde als vierde. Van der Meijden kijkt met trots en tevredenheid terug op de succesvolle bekercompetitie waarin hij een team vormde met Dirk van Buuren uit Vught, Cees van Eindhoven uit Schijndel en André van Wanrooij.

Het kwartet werd ook poulewinnaar in de landelijke kadercompetitie en is daarmee verzekerd van een plaatsje voor de play-offs op 21 en 22 mei waar wordt bepaald wie begin juni de finale om het Nederlands kampioenschap mag spelen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen