RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:18:27    zondag, 24 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 09 augustus 2014 09:47 uur, laatst gewijzigd op 12 augustus 2014 10:24 uur

Kaartverkoop Circolo van start

Kaartverkoop Circolo van start

Het internationale circustheaterfestival Circo Circolo keert ook dit jaar weer terug naar landgoed Velder in Liempde. Van 16 tot en met 26 oktober vindt de vijfde editie plaats en het belooft een waar spektakel te worden met 64 voorstellingen van 21 gezelschappen uit zes verschillende landen. De kaartverkoop is deze week van start gegaan.

Het festival trok in 2012 welgeteld 22.000 bezoekers naar Velder. Circo Circolo kenmerkt zich door een mix van klassieke circustechnieken met moderne dans, theater en muziek. De openingsact wordt dit jaar verzorgd door het Canadese gezelschap Flip Frabique uit Quebec. In de voorstelling ’Atrappe Moi’ draait het om timing, kracht en lichaamsbeheersing. Centraal staan live-muziek, humor, hoelahoep en een trampowall. ’Het publiek stuitert mee door de tent’, belooft de website van het circustheaterfestival.

Een andere grote naam is Cirkus Cirkör uit Zweden, het gezelschap komt voor het eerst naar Nederland. In ’Knitting Peace’ wordt bekeken of met breien vrede bereikt kan worden. Voor de tweede maal is het Franse gezelschap Rasposo te zien tijdens Circo Circolo. Met de voorstelling ’Morsure’ wordt een combinatie van acrobatiek en wilde dans op een koord getoond.

Een bijzondere deelnemer is Bande de Z’OuFs. Deze groep bestaat uit zeven circusartiesten en elf artiesten met een verstandelijke beperking. Hun grootste droom? Stralen in de spotlights. In de voorstelling ’Complicités, Today I am glad we are together’ gaat dit na jaren repeteren gebeuren.

Kaarten voor het festival zijn vanaf heden te koop via www.circocircolo.nl. Nieuw dit jaar is het passe-partout. Deze kost 125 euro en geeft recht op één vrijkaart per unieke voorstelling. (Foto: Marcel Fischer).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie SNS Bank Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geerts advies