15:34:47    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 04 november 2012 15:41 uur, laatst gewijzigd op 04 november 2012 15:49 uur

KVO-keurmerk voor Daasdonk

KVO-keurmerk voor Daasdonk

Op de foto: Van link naar rechts: Marian van Zon, Piet Veuger, Harold Keeren , Bea Knoops en Wim van der Zanden. (Foto: Marcel Saris).

De Ondernemers Vereniging Liempde (OVL) heeft de afgelopen tijd afspraken gemaakt met de gemeente, politie en de brandweer om overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer op bedrijventerrein Daasdonk aab te pakken. Tijdens de jaarvergadering van de OVL woensdag werd het werken beloond met het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Onno Keuker van Midden- en Kleinbedrijf Nederland reikte woensdag het certificaat uit aan Harold Keeren van de politie, Piet Veuger van de brandweer, projectleider Bea Knoops, ondernemer Marian van Son en wethouder Wim van der Zanden. MKB Nederland controleert om de twee jaar of bedrijventerreinen aan de juiste voorwaarden voldoen wat betreft veiligheid.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij