RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:07:11    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 september 2013 16:31 uur, laatst gewijzigd op 15 september 2013 17:41 uur

KSV-KBO Liempde bestaat 50 jaar

Ouderenbond KSV-KBO in Liempde viert zaterdag 14 september het vijftigjarig bestaansjubileum. Voor de leden loopt in gasterij De Punder een feestmiddag van stapel met muziek en cabaret. Onlangs werd een jubileumboekje gepresenteerd waarin wordt teruggeblikt, onder meer in interviews met oud-bestuursleden.

Ooit begonnen als organisatie die zich vooral bezighield met gezelligheidsactiviteiten als gezamenlijk koffie drinken, kaarten en vooral keuvelen, is de Katholieke Senioren Vereniging uitgegroeid tot een volwaardige organisatie met vijfhonderd leden.

Nadat de KSV zich negen jaar geleden aansloot bij de Brabantse Katholieke Bond van Ouderen (KBO) kon ook gewerkt worden aan individuele en gezamenlijke belangenbehartiging, stelt voorzitter Wim van Erp in het voorwoord van het jubileumboekje. En als het gaat om belangenbehartiging zal de komende jaren het takenpakket uitgebreid worden. Door de groei van het aantal senioren gaan ouderenadviseurs het drukker krijgen, zo verwacht Van Erp.

De jubileumdag van de KSV-KBO op 14 september start om 13.00 uur met een eucharistieviering in de parochiekerk van Sint-Jans Onthoofding. Een uur later opent voorzitter Van Erp de feestmiddag in De Punder. Daar treedt troubadour Jan van der Heijden op, net als ouderenkoor De Laatbloeiers. De cabaretgroep ’De die en ik’, die optreedt in Brabants dialect, zorgt dat er ook genoeg te lachen valt. De feestdag wordt afgesloten met een diner voor de leden.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Gemeente Boxtel Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen