RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:05:55    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 01 maart 2013 23:43 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2013 23:45 uur

KPJ Liempde speelt doktertje

KPJ Liempde speelt doktertje

Op de foto: Marieke Legius, Getty Kuppens, Harmen Kuppens en Anneke Schoones in het toneelstuk 'Doktertje spelen' van Carl Slotboom. (Foto: Albert Stolwijk).

Meestal vindt het jaarlijkse toneelstuk van het Liempdse gezelschap KPJ al in januari plaats, maar door de vele carnavalsactiviteiten besloot de organisatie de opvoering te verplaatsen naar begin maart. In zaal Hof van Liempde is donderdag en vrijdag de komedie ’Doktertje spelen’ van Carl Slotboom opgevoerd. Het publiek kwam de eerste dagen in groten getale op de opvoering af. Zaterdag vindt de voorstelling nog eenmaal plaats; ook deze avond is uitverkocht.

Het toneelstuk gaat over de van bankroof verdachte Arie van Zanten, die op de vlucht is voor de politie en het eerste gebouw binnen rent dat hij tegenkomt. Uit de kast pakt hij een witte jas en trekt deze aan. Hij komt hoofdzuster Gerda tegen die in de veronderstelling is dat de plaatsvervangend arts Van Vliet is gearriveerd.

Het gezelschap, dat in oktober is gestart met de repetities, zorgde voor een vermakelijke avond voor het publiek. De verschillende typetjes, waaronder een homoseksuele en balletdansende verpleger, biddende non en kauwgomkauwende afdelingshulp, en de grappige dialogen zorgden voor vele lachende bezoekers. De spelers konden na afloop rekenen op een hard en verdiend applaus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg SNS Bank Proef Culinair Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel