08:34:04    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 16 januari 2013 13:21 uur, laatst gewijzigd op 16 januari 2013 13:24 uur

KNVB schrapt amateurvoetbal

KNVB schrapt amateurvoetbal

Op de foto: ODC oefende zaterdag op het kunstgras van sportpark Wagenaars tegen SV Smerdiek uit Sint-Maartensdijk (6-0). (Foto: Peter de Koning).

De KNVB heeft woensdag het complete programma voor het Nederlands amateurvoetbal afgelast. Vanwege de aanhoudende winterse omstandigheden zijn de voetbalvelden niet bespeelbaar.

In Boxtel maakten de derdeklassers RKVV ODC en RKSV Boxtel zich op voor de hervatting van het veldvoetbal. ODC, dat zaterdag op kunstgras al oefende tegen SV Smerdiek uit het Zeeuwse Sint-Maartensdijk (6-0), zou oefenen tegen Taxandria uit Oisterwijk.

Boxtel verloor na een oefenstage in Limburg zaterdag een oefenduel van OJC 2 in Rosmalen (2-4) en had komend weekeinde geen verplichtingen. De Munselploeg speelt dinsdag 22 januari in de strijd om de Omroep Brabant Cup thuis tegen Achilles Veen, aanvang 20.00 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie