03:34:36    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 oktober 2013 17:03 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2013 17:05 uur

KC & Friends brengen Elvis tot leven

KC & Friends brengen Elvis tot leven

Op de foto: Elvis-fan Kees Berkelmans is de drijvende kracht achter Remember The Sixties. De Liempdse zanger wordt ondersteund door de achtergrondzangeressen Tessa Berkelmans, Yvonne van Beers, Jet Mathijssen en Charlotte Pennings. (Foto: Peter de Koning).

Koude rillingen als Kees (KC) Berkelmans ’My Boy’ inzet. Naast de vele rock-’n-rollnummers op de setlist is deze ballad vast een van de hoogtepunten van Remember The Sixties, het muzikaal eerbetoon aan Elvis Presley dat vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober wordt gehouden in het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd in Boxtel.

Berkelmans heeft niets aan het toeval overgelaten en werkt al ruim een jaar aan een productie die de aula van het JRL op z’n kop moet zetten. Het voorproefje dat de Liempdenaar vorige week liet horen tijdens een preview voor een handjevol genodigden, klonk veelbelovend. Muzikaal ondersteund door een met diverse gastmuzikanten uitgebreide De Aggemarvanhuisaf Band, achtergrondzangeressen en dansers wordt een show voorbereid die staat als een huis.

Het avondvullend programma met afterparty van Remember The Sixties begint vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.15 uur open. Er zijn alleen nog kaarten te koop voor de première op vrijdag; die kosten 20 euro en kunnen besteld worden via www.rememberthesixties.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Elan Bikes support EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom Geld en Makelaardij TopSlank Podium Boxtel Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel buisman optiek Filipe Meubelmakerijdenberg