02:23:00    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 27 maart 2012 22:45 uur, laatst gewijzigd op 27 maart 2012 22:46 uur

Juniorkamer houdt vijfde 'BOT'

Juniorkamer houdt vijfde \'BOT\'

Op de foto: In 2010 werd de BOT gewonnen door Van Oers Snacks. Directeur Wim van Oers nam de trofee in ontvangst in de aula van het Jacob-Roelandslyceum. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Lef! Dat is het thema van de Boxtelse Ondernemers Trofee, die dit jaar op donderdag 15 november in Podium Boxtel wordt uitgereikt. Bedrijven die in aanmerking komen voor deze prestigieuze titel, kunnen tot 1 mei genomineerd worden bij de Juniorkamer Dommelland, die de BOT 2012 organiseert.

Welke bedrijven en ondernemers binnen de gemeente Boxtel hebben de afgelopen jaren succesvol en met lef de recessie het hoofd geboden? Die vraag staat centraal tijdens de vijfde verkiezing van de beste Boxtelse ondernemer.

Juniorkamer Dommelland, een internationaal netwerk voor ondernemende individuen tot 40 jaar, organiseert de BOT en heeft ook dit jaar de Rabobank Dommel & Aa aan zich gebonden als hoofdsponsor. De BOT 2012 is opgedeeld in twee categorieën: bedrijven met minder en meer dan tien werknemers.

Wie een bedrijf kent dat met lef wordt gerund en het predicaat ’Beste Boxtelse Ondernemer’ verdient, kan dat voordragen voor de BOT 2012. Dat kan via de website www.bot2012.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Proef Culinair Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geerts advies Doornmalen electro