15:33:28    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 29 juni 2011 09:55 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2011 11:09 uur

Jumbo overdonderend van start

Jumbo overdonderend van start

Op de foto: Aanschuiven bij Jumbo in Oosterhof... (Foto: Albert Stolwijk).

Met een luide knal, keiharde muziek en een polonaise van alle medewerkers is woensdagochtend supermarkt Jumbo geopend. De winkel van ondernemersechtpaar Ad en Anja Schellekens in Oosterhof begroette in de eerste minuten al enkele honderden nieuwsgierige klanten.

De Jumbo-winkel in Boxtel is de 220e die het Veghelse concern in Nederland opent. Alleen al dit jaar worden 90 supermarkten omgebouwd, medio 2012 verwacht directeur Van Veen het driehonderdste filiaal te kunnen openen.

Klanten stonden al vroeg in de rij voor de supermarkt van het echtpaar Schellekens.  Ze werden verrast met een bosje bloemen en - bij aanschaf van een aantal producten - een appeltaartje. Bij de entree van de winkel namen Ad en Anja Schellekens de vele felicitaties in ontvangst. ,,Fijn dat je er weer bent Ad", zei een van de eerste klanten.

Uitgebreid aandacht voor de opening van Jumbo in Brabants Centrum van donderdag 30 juni.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Toverboom Huidtherapie Alfa buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Filipe EmielTechniek Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg