RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:23:55    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 24 maart 2014 20:45 uur, laatst gewijzigd op 24 maart 2014 20:49 uur

Jumbo: nu ook vers van dichtbij

Jumbo: nu ook vers van dichtbij

Op de foto: Onthulling van het nieuwe versschap met streekproducten in supermarkt Jumbo, gevestigd in het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof. (Foto: Peter de Koning).

Echte streekproducten liggen nog niet in het schap, maar dat zal niet lang meer duren. ,,De verse aardbeien van Peter van de Ven uit Sint-Michielsgestel zullen binnenkort te koop zijn dankzij het mooie voorjaarsweer van de afgelopen weken”, verwacht filiaalleider Wil van Loon van supermarkt Jumbo in Boxtel. Hij opende maandag het schap van Willem & Drees, mede dankzij de inzet van Eetbaar Boxtel en Transition Town.

’Vers van dichtbij’ is het motto van Willem & Drees. De twee idealisten coördineren de levering van lokale en regionale telers en kwekers met grote supermarkten. Jumbo is de eerste in super in Noord-Brabant die met de formule in zee gaat. De Boxtelaren David Andreae (Eetbaar Boxtel) en Jan Juffermans (Transition Town) wisten Jumbo-chef Van Loon in winkelcentrum Oosterhof te overtuigen met Willem & Drees in zee te gaan. ,,Deze producten dragen bij aan ons streven om dé groentespecialist van Boxtel te worden. Bovendien merken we bij de consument steeds meer vraag naar biologische artikelen”, aldus Van Loon.

Willem & Drees levert seizoensgebonden groenten en fruit, rechtstreeks van de boer, rijp geoogst, duurzaam geteeld en met een eerlijke prijs voor de leverancier, benadrukken Andreae en Juffermans. De ingebruikname van het nieuwe schap op de groente- en fruitafdeling van Jumbo kreeg een officieel tintje door de medewerking van de demissionaire wethouders Peter van de Wiel en Tossy de Man.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel SNS Bank Beleef Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen