RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:55:13    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 04 mei 2011 14:59 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2011 17:26 uur

Jumbo Boxtel opent op 29 juni

Jumbo Boxtel opent op 29 juni

Op de foto: De verbouwing van de huidige Super de Boer-winkel in winkelcentrum Oosterhof is in volle gang. (Foto: Albert Stolwijk).

Ad en Anja Schellekens hebben woensdag 29 juni met grote letters op de kalender staan. Dan openen ze in winkelcentrum Oosterhof een vestiging van supermarktketen Jumbo. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van de winkel, op 11 juni start de herinrichting van de winkel waar straks een kleine dertigduizend verschillende artikelen te koop zullen zijn.

Eigenaar Ad Schellekens is opgelucht dat eindelijk een definitieve datum is geprikt voor de opening van zijn Jumbo-winkel. De ondernemer neemt afscheid van de Super de Boer-formule en denkt dat de naam Jumbo nog meer zal aanslaan in Boxtel. Voordat Jumbo haar deuren in Oosterhof opent, moet eerst ruim baan worden gemaakt voor de nieuwe formule. ,,Onze winkel wordt uitgebreid naar een vloeroppervlakte van 1.300 vierkante meter”, vertelt Schellekens. ,,Daardoor komen alle elementen van de Jumbo-formule goed naar voren.”

Sinds enkele weken wordt gewerkt aan de uitbreiding van de supermarkt. Deze week start de bouw van de nieuwe buitenmuren, daarna wordt het dak op de nieuwbouw geplaatst en kan de doorbraak plaatsvinden. ,,Zaterdag 11 juni gaan we eerder dicht en start de metamorfose van het interieur”, volgens Schellekens. ,,Op de eerste dag na Pinksteren komt er een ploeg van 75 bouwvakkers die onze winkel binnen één dag zullen strippen.”

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij