RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:22:03    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 23 september 2011 10:46 uur

Jonge bands op B-Town Rocks

Het minipopfestival B-Town Rocks beleeft vrijdag 23 september haar vierde editie. In het jongerencentrum aan de Baroniestraat in Boxtel treden vier beginnende rockbands op, waaronder Woodside Station, een groep die in 2009 werd geformeerd bij MiK Kunsteducatie en bestaat uit Boxtelse en Liempdse muzikanten.

Woodside Station bestaat uit Steef Denteneer, Ruud Steenbeek, Martijn de Wit en Bram Steenbeek en speelt een mix van allerlei muziekstijlen. Eigen nummers worden afgewisseld met covers.

Openingsact Mutual Assured Destruction ofwel M.A.D. is de band van Noud Sleumer, Caspar Safarlou en Joep de Laat, die eerder dit jaar werd versterkt met Mitch de Pfeffer en Jesse van Hamont. De band speelt metalmuziek en kiest vooral voor covers van grote bands als System of a Down of Slipknot.

Na M.A.D. betreedt No Elevator het podium. De band bestaat uit Janique van Schaijk, Bas Aarts, Niels Aarts en Vinnie Strijbos en is van alle markten thuis: rock, reggae, funk, soul en blues zijn de specialiteiten. Eerder dit jaar stond No Elevator al op Pop & Co, nu zijn ze terug op B-Town Rocks.

Second Portal is een tweemansformatie uit Boxtel, die aparte elektronische muziek afwisselt met ruige gitaarliedjes. Op de setlist prijken louter eigen nummers.

B-Town Rocks duurt van 20.00 tot 01.00 uur, kaarten kosten 2,50 euro en zijn te koop bij de diverse bandleden en aan de zaal. Na het slotconcert van Woodside Station is er een afterparty met muziek van een deejay.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geld en Makelaardij Doornmalen electro SNS Bank Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel