00:28:25    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 26 oktober 2012 11:46 uur, laatst gewijzigd op 28 oktober 2012 13:36 uur

Jong talent speelt in Toonzaal

Jong talent speelt in Toonzaal

Op de foto: Pianist Pepijn de Brouwer verzorgt samen met violiste Daniëlle van Berkom en zangeres Tessa Berkelmans een concert in de Bossche Toonzaal. (Foto: Gerard Schalkx).

Drie jonge muzikale talenten uit Boxtel en Liempde treden vrijdag 2 november op in muziekcentrum De Toonzaal te 's-Hertogenbosch. Pianist Pepijn de Brouwer, violiste Daniëlle van Berkom en zangeres Tessa Berkelmans vertolken een gevarieerd programma. Er zijn nog kaartjes te koop; de gereduceerde prijs bedraagt 10 euro.

Tijdens de Boxtelse Uitmarkt in september ontstond spontaan het idee om een keer gezamenlijk op te treden, vertelt de 24-jarige De Brouwer. Hij kende Van Berkom van een talentenjacht die enkele jaren geleden door de Stichting Brede Scholen Boxtel werd gehouden. ,,We waren verbaasd over de wijze waarop ieder van ons zich muzikaal ontwikkeld heeft." Dat de Liempdse zangeres Berkelmans aansloot, was niet zo verwonderlijk. Dat is een goede vriendin van de violiste.

De Toonzaal staat bekend om de fraaie akoestiek en is daarom een ideale plek om op te treden. Gezamenlijk vertolken de drie talenten een nummer uit de musical Les Misérables. Voorts klinkt onder meer 'The Pianoman' (Billy Joel) en 'Danse Macabre' (Camille Saint-Saens).

Kaarten kunnen worden besteld via e-mail: bookings@pianistpepijn.nl onder vermelding van naam en het gewenste aantal entreebewijzen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Alfa Toverboom Olieenzo Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies TopSlank Elan Bikes support Beleef Boxtel Filipe Podium Boxtel Remax-optimus Geld en Makelaardij buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen