RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:02:42    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 01 maart 2013 10:16 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2013 10:22 uur

Jong geleerd, is oud gedaan

Jong geleerd, is oud gedaan

Op de foto: De minibedrijfjes van BizWorld op de Angelaschool ontvingen leerlingen uit groep 7 als klant. (Foto: Peter de Koning).

De voorbije weken vormden leerlingen uit groep 8 van de Angelaschool miniondernemingen om te ervaren hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Donderdagmiddag werd het project BizWorld afgesloten en presenteerden zes bedrijfjes in zelf ingerichte kraampjes hun traktaties aan hun ouders en grootouders.

De Rode Veer, het bedrijfje van Zoë van den Biggelaar, Freek van der Weij, Özge Ulasli, Fleur van Deuveren, Max Gregoire, Sven Timmermans en Roos Schulpen, werd uitgeroepen tot winnaar van BizWorld. Maar juryvoorzitter Sandra Broos, een van de ondernemers die het project begeleidde, benadrukte dat de uitslagen heel dicht bij elkaar lagen.

Zoë werd ook uitgeroepen tot beste algemeen directeur, terwijl Freek de beste resultaten liet zien als boekhouder. Maar ook andere bedrijfjes bleken BizWorld-kanjers in hun midden te hebben. Roel Timmermans bleek het best in marketing, Daan Kroonen maakte het mooiste ontwerp, terwijl Iman El Kourdi, Rick Timmermans en Yvan de Wert tot productiekanjers werden uitgeroepen. De beste aandelenkoersen werden genoteerd door de onderneming Zwarte Stier.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Beleef Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo