RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:03:21    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 12 januari 2014 21:12 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2014 21:14 uur

Jochen Otten in Podium Boxtel

Jochen Otten in Podium Boxtel

Jochen Otten on Ice. Dat is de titel van de voorstelling waarmee de bekende cabaretier Jochen Otten zaterdag 18 januari op de planken staat in Podium Boxtel. Otten was al eerder te zien in Boxtel en keert terug met een nieuw, hilarisch programma.

Met zijn vlijmscherpe grappen dompelt Otten zijn publiek onder in zijn komische wereld. Even pijnlijk als ontroerend. Even gitzwart als frivool. Hij is een van de bekende verschijningen in Toomler, zijn thuishonk in de kelder onder het Hilton Hotel in Amsterdam waar meerdere grote stand up comedians te zien zijn, onder wie gevestigde namen als Dolf Janssen, Theo Maassen en nieuw talent als Thijs van Domburg en Henry van Loon.

Naast zijn eigen theatershow heeft Otten een rol in het sketchprogramma ’Sluipschutters’ van BNN. Daarnaast is hij een vaste tekstschrijver voor ’Dit Was het Nieuws’ en werkt hij mee aan het Vara-programma ’Spijkers met Koppen’.

Kaarten voor de voorstelling in Podium Boxtel kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc aan de Markt en het UITpunt in de bibliotheek aan de Burgakker. De voorstelling begint om 20.15 uur. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Huidtherapie Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro