14:53:50    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 12 januari 2014 21:12 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2014 21:14 uur

Jochen Otten in Podium Boxtel

Jochen Otten in Podium Boxtel

Jochen Otten on Ice. Dat is de titel van de voorstelling waarmee de bekende cabaretier Jochen Otten zaterdag 18 januari op de planken staat in Podium Boxtel. Otten was al eerder te zien in Boxtel en keert terug met een nieuw, hilarisch programma.

Met zijn vlijmscherpe grappen dompelt Otten zijn publiek onder in zijn komische wereld. Even pijnlijk als ontroerend. Even gitzwart als frivool. Hij is een van de bekende verschijningen in Toomler, zijn thuishonk in de kelder onder het Hilton Hotel in Amsterdam waar meerdere grote stand up comedians te zien zijn, onder wie gevestigde namen als Dolf Janssen, Theo Maassen en nieuw talent als Thijs van Domburg en Henry van Loon.

Naast zijn eigen theatershow heeft Otten een rol in het sketchprogramma ’Sluipschutters’ van BNN. Daarnaast is hij een vaste tekstschrijver voor ’Dit Was het Nieuws’ en werkt hij mee aan het Vara-programma ’Spijkers met Koppen’.

Kaarten voor de voorstelling in Podium Boxtel kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc aan de Markt en het UITpunt in de bibliotheek aan de Burgakker. De voorstelling begint om 20.15 uur. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Podium Boxtel Filipe TopSlank Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support buisman optiek Toverboom EmielTechniek Remax-optimus Alfa Olieenzo Geerts advies Geld en Makelaardij