RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:29:40    dinsdag, 19 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 16 maart 2012 08:52 uur, laatst gewijzigd op 16 maart 2012 08:53 uur

Jilesen verovert zaalvoetbaltitel

Jilesen verovert zaalvoetbaltitel

Op de foto: Het kampioensteam van Administratie Jilesen poseert voor het alleszeggende scorebord.

Het zaalvoetbalteam van Administratie Jilesen heeft deze week in de derde klasse van de Boxtelse zaalvoetbalcompetitie ongeslagen en zonder puntverlies de titel veroverd. Het team won met 6-1 van Quality Assured en is drie speelronden voor het einde onbereikbaar voor de concurrentie.

Met dertien overwinningen in evenveel wedstrijden en liefst 113 doelpunten voor en 28 tegen was de ploeg oppermachtig in de competitie. Het team dat vorig jaar is opgericht en in het eerste seizoen verdienstelijk vierde werd, heeft aan het begin van dit seizoen enkele spelerswisselingen ondergaan waarna het vanaf de eerste wedstrijd is gaan lopen.

Zaterdag stond het al na vier minuten 2-0 door doelpunten van Dirk van der Struijk en Jorn Penninx. Na tien minuten bracht Djuric Doran de stand op 3-0 waarna net na de rust Quality Assured tegenscoorde. Pas in de laatste minuten werd het duel beslist door doelpunten van Penninx en tweemaal Van der Struijk, die daarmee de eindstand op 6-1 bracht. Van der Struijk scoorde dit seizoen 28 treffers en is daarmee topscorer van de Boxtelse zaalvoetbalcompetitie.

Het team van Administratie Jilesen bestaat verder uit Tom van Rijswijk, Robbie Roelofs, Bas Verkaik, Saad Kouthabi, Mike van de Biggelaar, Wouter Jilesen en Jari Klijmij en wordt geleid door de coaches Frank van de Biggelaar en Rick Jilesen. Volgend seizoen speelt de formatie in de tweede klasse.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Gemeente Boxtel Huidtherapie