RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:57:07    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 06 september 2014 15:37 uur, laatst gewijzigd op 06 september 2014 15:38 uur

Jeugd warmt ODC-feest op

Jeugd warmt ODC-feest op

Op de foto: Ook mascotte Ducky was zaterdag al vroeg van de partij in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. (Foto: Annelieke van der Linden).

Eigenlijk zouden de jeugdteams van ODC zaterdag hun eerste duels in de voetbalcompetitie afwerken, maar alle ploegen werden vrijgesteld van deze eerste speeldag. De reden? De opening van het nieuwe ODC-clubhuis in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. Daar werd voorafgaand aan de officiële opening een voetbaltoernooi georganiseerd voor alle jeugdteams.

Zo'n 450 kinderen waren zaterdag aanwezig. Voor de A2 en de B- tot en met de D-teams stonden duels van vijf tegen vijf spelers op het programma. Voor deze gelegenheid bestonden de ploegen uit een mix van kinderen van dezelfde leeftijd. Voor de E- en de F-teams en de mini's waren diverse activiteiten georganiseerd, zoals penaltyschieten, schieten terwijl een apparaat de snelheid meet en korte wedstrijdjes.

Koen Schoenmakers (10) graaide tussen de wedstrijden snel een stukje appel van de tafel langs het veld. ,,Ik zit bij Liverpool en we hebben net gelijkgespeeld tegen Barcelona." De jonge voetballers vindt de nieuwe accommodatie 'heel mooi'. ,,Vooral de bank in de kantine, daar kun je lekker zitten." Koen heeft niet gestemd bij de verkiezing voor de nieuwe naam voor het clubhuis. ,,Maar als ik er één mocht verzinnen, zou het ODC-kantine worden."

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Beleef Boxtel SNS Bank Proef Culinair