RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:52:53    donderdag, 18 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 30 juli 2013 14:14 uur

Jeugd sluit timmerend vakantie af

Jeugd sluit timmerend vakantie af

Op de foto: De kindervakantieweek in Esch trok vorig jaar 208 kinderen naar het terrein aan de Venakkers. (Foto: Albert Stolwijk).

Het einde van de zomervakantie is weer in zicht. En zoals elk jaar is het dan tijd voor de traditionele kindervakantieweek. In Lennisheuvel, Liempde en Esch timmert de jeugd er lustig op los in de eerste week van augustus.

In Lennisheuvel is het thema dit jaar ’Ons dorp’. Op woensdag 7 augustus van 09.30 tot 14.00 uur en donderdag 8 augustus van 14.00 tot 19.00 uur zijn kinderen vanaf vier jaar welkom bij gemeenschapshuis Orion om te komen bouwen, verven, plakken en schminken. Meer informatie: www.lennisheuvel.nl.

’Kunstdorp’. Dat thema staat centraal in Esch. Van maandag 5 augustus tot en met woensdag 7 augustus wordt elke dag tussen 10.00 en 15.00 uur gebouwd op het terrein aan de Venakkers. Meer informatie: www.jesch.nl.

Omdat de jeugdvakantieweek in Liempde dit jaar haar vijfjarig bestaan viert, is gekozen voor het thema ’Feest’. De activiteiten worden gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus bij De Serenade aan de Oude Dijk. Meer informatie: www.jvwliempde.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Olieenzo SNS Bank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen