16:29:55    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 30 augustus 2011 14:03 uur, laatst gewijzigd op 30 augustus 2011 14:06 uur

Jas en Hanne op doopfeest Hulst

Jas en Hanne op doopfeest Hulst

Op de foto: Het Boxtelse reuzenkoppel Jas en Hanne feliciteert de nieuwe reus van Hulst, Maximiliaan met zijn doop. (Foto: Frans van Gulik).

Het reuzenkoppel Jas de Keistamper uit Boxtel en Hanne mî de moor uit Liempde was zaterdag te gast bij de doop van een nieuw reus. Tijdens de vestingdagen in het Zeeuws-Vlaamse Hulst werd Maximiliaan gepresenteerd. In een bonte stoet trokken Jas en Hanne, samen met de Jasband en dansgroep De Keigoeikes, door de historische en rijk versierde straten.

Op de Grote Markt voltrok zich voor het stadhuis onder grote publieke belangstelling de dooplechtigheid. Daarbij waren niet alleen de Boxtelse reuzen aanwezig, maar ook diverse Vlaamse giganten. Jas en Hanne boden als doopgeschenk een houten keistampersbeeld aan terwijl de dansgroep op klanken van de De Keistampersmars een vreugdedans maakte.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Gemeente Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geerts advies