20:14:03    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 26 november 2013 16:21 uur, laatst gewijzigd op 26 november 2013 16:39 uur

Jan de Koning lijsttrekker InBox

Jan de Koning lijsttrekker InBox

Op de foto: In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 probeert Jan de Koning zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor fusiepartij InBox. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse fusiepartij InBox heeft Jan de Koning (51) maandagavond benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

De Koning treedt in de voetsporen van Willie van de Langenberg en Ad van de Wetering, die vier jaar geleden de kandidatenlijsten van respectievelijk Democratische Partij Boxtel-Liempde en Boxtels Belang aanvoerden. Sinds maart 2010 is de geboren en getogen Boxtelaar fractievoorzitter van DPBL, dat inmiddels is omgedoopt tot InBox. Bij die partij sluit Boxtels Belang in aanloop naar de verkiezingen aan.

In de nieuwe raadsperiode zal De Koning géén fractievoorzitter zijn van InBox: ,,Wel wil ik actief blijven als raadslid.” Of hij ook het wethouderschap ambieert, laat de politicus in het midden. ,,We hebben meerdere geschikte kandidaten als onze partij opnieuw deel gaat uitmaken van de coalitie.”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Olieenzo Proef Culinair Huidtherapie Geld en Makelaardij Geerts advies