RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:47:14    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 18 oktober 2013 11:01 uur, laatst gewijzigd op 18 oktober 2013 11:02 uur

Jan Rot zingt in Podium Boxtel

Jan Rot zingt in Podium Boxtel

De bekende zanger en liedjesschrijver Jan Rot verzorgt donderdag 24 oktober een optreden in Podium Boxtel. Tijdens de voorstelling Nummerrr 1 zingt en speelt hij bekende liedjes van vroeger in een nieuw Nederlandstalig jasje.

Als jochie had Jan Rot al een fascinatie voor nummer 1-hits. Nog steeds staan de originele vinylsingletjes in zijn kast. ,,Er zit een hoop rommel tussen, maar ze hebben altijd iets bijzonders, anders word je geen nummer 1. Het grote publiek is zo dom nog niet”, zegt Rot over de voorstelling.

In Nummerrr 1 laat hij er heel wat voorbij komen. Van ’Vous permettez monsieur’ en ’Hair’ tot knallers van The Police en Bruce Springsteen, alles in spetterend Nederlands uiteraard. Niet voor niets is Rot voor velen de beste liedvertaler van ons land.

En op zijn eigen vrolijke wijze vertelt de zanger er de verhalen bij en probeert het geheim van al die toppers te doorgronden. Voor alle jarigen in de zaal zingt hij beslist het meest gezongen lied ter wereld: ’Happy birthday to you’. Maar dan wel in een eigentijdse Jan Rot-versie...

Kaarten voor de voorstelling Jan Rot kosten 17,50 euro en zijn te koop bij boekhandel Elckerlijc aan de Markt, UITpunt Boxtel in de bibliotheek en via www.podiumboxtel.nl. De redactie van Brabants Centrum verloot twee vrijkaartjes. Zin in een leuk avondje uit in Podium Boxtel? Schrijf of mail naar Brabants Centrum, Postbus 81, 5280 AB Boxtel of bc@brabantscentrum.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair SNS Bank Doornmalen electro Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg