04:20:57    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 maart 2012 10:38 uur, laatst gewijzigd op 20 maart 2012 10:43 uur

Jan Juffermans presenteert eBook

Jan Juffermans presenteert eBook

Op de foto: Jan Juffermans presenteerde dinsdagochtend zijn eBook aan burgemeester Frank van Beers. (Foto: Peter de Koning).

Boxtelaar Jan Juffermans presenteerde dinsdag zijn eBook ’Mijn hemel! Wat gebeurt er op aarde?’ aan het college van B. en W. In het boek gaat Juffermans in op de overbelasting van de aarde door overbevolking en overconsumptie.

De Boxtelaar heeft bewust gekozen voor een digitale uitgave van zijn boek. ,,Het scheelt veel papier en op deze manier bereik ik meer mensen.” Het eBook telt 48 pagina’s en is te lezen op een eReader, iPhone, iPad en computerscherm. Burgemeester Frank van Beers zegde toe de link te verspreiden onder gemeenteraadsleden en ambtenaren. Ook presenteert Juffermans zijn boek dinsdagmiddag aan de leden van de Tweede Kamer.

In het boek zijn diverse links opgenomen zodat lezers direct naar websites kunnen surfen voor aanvullende informatie. Het gratis eBook is te downloaden en te lezen via de volgende link: www.voetafdruk.eu/mijnhemel

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Gemeente Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen