RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:05:36    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 07 april 2014 16:13 uur, laatst gewijzigd op 07 april 2014 16:13 uur

Jacques Vriens in Podium Boxtel

Jacques Vriens in Podium Boxtel

Op de foto: Kinderen bezoeken de werkkamer van Jacques Vriens. (Foto: website Jacques Vriens),.

De bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens treedt zondag 13 april om 14.30 uur op in Podium Boxtel. De voorstelling ’De Twaalf Broers en de Kikkerkoning’ is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Enige tijd geleden verscheen bij uitgeverij Van Holkema en Warendorf het boek ’Grootmoeders grote oren…’ waarin Vriens de sprookjes opschreef zoals hij ze aan zijn eigen kinderen vertelde. Inmiddels maakte Vriens er een theatervoorstelling van en brengt op het toneel de sprookjes over ’De twaalf broers en de kikkerkoning’ tot leven.

Daarbij handhaaft hij alle klassieke elementen, maar zorgt ook voor een lichtvoetige eigentijdse ondertoon, zonder dat daarbij de echte sprookjessfeer verloren gaat. De prachtige belichting en spannende geluidseffecten helpen hem daarbij. Ernst Jansz, bekend van Doe Maar, schreef speciaal voor deze voorstelling de muziek.

De familievoorstelling duurt ongeveer één uur; kaarten kosten negen euro. Ook zijn combinatiekaarten te koop, die tevens toegang bieden tot het culinaire evenement De Proeftuin van Lions Club Belles Amies Boxtel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel SNS Bank Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Meubelmakerijdenberg