RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:19:06    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 27 december 2013 12:56 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2013 21:58 uur

Jacques Grubben pastoor in Boxtel

Jacques Grubben pastoor in Boxtel

Kapelaan Jacques Grubben wordt per 1 januari waarnemend pastoor van de Verrijzenisparochie in Boxtel. Hij volgt hiermee Richard Niessen op, die wel verbonden blijft aan de parochie.

Tijdens de eucharistieviering op kerstavond is het nieuws bekend gemaakt aan de parochianen. ,,Pastoor Niessen doet vanwege gezondheidsredenen een stapje terug en draagt de eindverantwoordelijkheid aan mij over”, legt Grubben uit.

De kapelaan van de Verrijzenisparochie is al waarnemend pastoor in de Sint-Willibrordusparochie in Esch en is ook beoogd pastoor van de fusieparochie. De besturen van de parochies van Boxtel, Esch, Liempde en Lennisheuvel zijn bezig met de voorbereidingen van een kerkelijke fusie. Per 1 januari 2015 zouden de vier parochies samengevoegd moeten zijn.

Tijdens de speciale kerstvieringen werden ook flyers uitgedeeld waarin de besturen van de parochies in Boxtel, Lennisheuvel, Liempde en Esch de parochianen uitnodigen voor drie bijeenkomsten over de fusie met als thema ’Op zoek naar het nieuwe van de nieuwe parochie’. De bijeenkomsten worden op maandag 20 en 27 januari en 10 februari vanaf 20.00 uur gehouden in het Baanderherencollege in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg SNS Bank Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding