01:12:31    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 27 december 2013 12:56 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2013 21:58 uur

Jacques Grubben pastoor in Boxtel

Jacques Grubben pastoor in Boxtel

Kapelaan Jacques Grubben wordt per 1 januari waarnemend pastoor van de Verrijzenisparochie in Boxtel. Hij volgt hiermee Richard Niessen op, die wel verbonden blijft aan de parochie.

Tijdens de eucharistieviering op kerstavond is het nieuws bekend gemaakt aan de parochianen. ,,Pastoor Niessen doet vanwege gezondheidsredenen een stapje terug en draagt de eindverantwoordelijkheid aan mij over”, legt Grubben uit.

De kapelaan van de Verrijzenisparochie is al waarnemend pastoor in de Sint-Willibrordusparochie in Esch en is ook beoogd pastoor van de fusieparochie. De besturen van de parochies van Boxtel, Esch, Liempde en Lennisheuvel zijn bezig met de voorbereidingen van een kerkelijke fusie. Per 1 januari 2015 zouden de vier parochies samengevoegd moeten zijn.

Tijdens de speciale kerstvieringen werden ook flyers uitgedeeld waarin de besturen van de parochies in Boxtel, Lennisheuvel, Liempde en Esch de parochianen uitnodigen voor drie bijeenkomsten over de fusie met als thema ’Op zoek naar het nieuwe van de nieuwe parochie’. De bijeenkomsten worden op maandag 20 en 27 januari en 10 februari vanaf 20.00 uur gehouden in het Baanderherencollege in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Alfa Beleef Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Doornmalen electro TopSlank Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel