RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:57:42    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 03 maart 2013 12:01 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2013 12:05 uur

JRL-scholier verder bij BBC awards

JRL-scholier verder bij BBC awards

Op de foto: De winnaars van de voorronde in Zeist: Pim Oremans, Frederik Westbroek (boven van links naar rechts) en Aline Westendorp en Frederieke Brockhoven (onder van links naar rechts).

De 17-jarige Pim Oremans van het Jacob Roelandslyceum, nam zaterdag met zeventien andere kandidaten deel aan de voorrondes van de BBC en ESU Public Speaking Awards. Deze competitie voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar toetst de Engelse spreekvaardigheid van scholieren. Oremans drong met drie andere deelnemers door tot de kwartfinale.

Tijdens de competitiedag bij het Christelijk Lyceum in Zeist hield de Boxtelse scholier een speech over globalisatie, met de titel ’Globalisation Benefitting All’. Ook vorig jaar deed hij mee aan de Public Speaking Awards, maar hij kwam niet verder dan de voorrondes.

De kwartfinale vindt zaterdag 23 maart plaats in Hilversum. Hier strijden de geselecteerde scholieren om een plek in de nationale finale. De BBC and ESU Awards hebben als doelstelling de interesse van scholieren in de Engelse taal te vergroten. Ruim 75 scholen uit alle provincies van Nederland hebben scholieren ingeschreven voor deze competitie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Geld en Makelaardij Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding