03:15:19    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 08 juni 2012 15:31 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2012 15:40 uur

JRL pronkt met ’Cultuurinzicht’

JRL pronkt met ’Cultuurinzicht’

Op de foto: Beeld van de cultuurmanifestatie Cultuurinzicht in het Jacob-Roelandslyceum. (Foto: JRL).

Een groot aantal leerlingen en ouders heeft donderdag het Jacob-Roelandslyceum bezocht voor de cultuurmanifestatie Cultuurinzicht. De stromende regen kon de bezoekers er niet van weerhouden om een kijkje te komen nemen in de aula.

Tijdens de avond waren werkstukken van de diverse lessenseries en modules te zien die cultuurleerlingen van klas 2 tot en met klas 5 volgen. Een behoorlijke variatie aan werkstukken was het resultaat: schilderijen, tekeningen, beelden, kleding, foto’s en films.

Tijdens de expositie konden de bezoekers ook een aantal live optredens bijwonen zoals een sneak preview van de voorstelling ’Fade out’ van leerlingen die deelnemen aan de theaterklas. ’Fade out’ gaat vrijdagavond in première en wordt ook zaterdagmiddag opgevoerd.

Een speciale dans op de trappen van de module ’Dans op locatie’ werd verzorgd door een aantal cultuurleerlingen van klas 2. Alle aanwezige cultuurleerlingen verrasten de bezoekers bovendien met een flash mob, bedacht en georganiseerd door de cultuurleerlingen van klas 4.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel