19:18:02    maandag, 03 augustus 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 22 februari 2012 10:32 uur, laatst gewijzigd op 22 februari 2012 10:35 uur

JRL krijgt nieuwe entree

JRL krijgt nieuwe entree

Op de foto: Beeld van de werkzaamheden bij het Jacob-Roelandslyceum, gezien vanaf de Fellenoord in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De verbouwing van het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd is deze week hervat. De bouw lag enige tijd stil doordat de aannemer failliet ging. Inmiddels heeft het bedrijf een doorstart gemaakt en wordt er weer volop gewerkt.

Het Jacob-Roelandslyceum realiseert aan de Fellenoord, nabij de rotonde en het voorsorteercentrum van Post NL een nieuwe entree. Volgens algemeen directeur Leon Spaan moet de nieuwe ingang ervoor zorgen dat de school voor vwo- en havo-onderwijs beter en fraaier zichtbaar wordt in het Boxtelse straatbeeld, met name gezien van de Brederodeweg.

Met de verbouwing van de school wordt ook de omgeving van de school aangepakt. Zo wordt momenteel gewerkt aan de plantsoenen rondom het gebouw en worden nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Volgens Spaan brengen de werkzaamheden geen overlast met zich mee voor medewerkers en leerlingen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Beleef Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Remax-optimus Geld en Makelaardij Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Meubelmakerijdenberg TopSlank Elan Bikes support Podium Boxtel Geerts advies Toverboom