RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:49:01    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 02 september 2011 10:16 uur, laatst gewijzigd op 02 september 2011 10:19 uur

JRL in actie tegen zwerfvuil

JRL in actie tegen zwerfvuil

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg geeft uitleg over de huisvuilaanpak aan leeringen van het JRL. (Foto: Henk van Weert)

Boxtelse scholieren van 5 en 6 vwo bedenken vandaag een campagne om zwerfvuil tegen te gaan. Wethouder Willie van de Langenberg geeft als gastdocent uitleg over de afvalinzameling en de kosten die daarmee gemoeid zijn voor de gemeente Boxtel.

De mooiste en beste afvalbak die de JRL-leerlingen ontwerpen wordt door de gemeente misschien ook daadwerkelijk uitgevoerd en op een plek in het centrum worden geplaatst. De poster die de leerlingen ontwerpen, krijgt mogelijk een plekje op de veegwagen.

De ideeën om zwerfvuil aan te pakken zijn er in de eerste plaats ook op gericht om de school en het omliggende terrein een schonere aanblik te geven, meldde scheikundedocent Frans van de Bekerom voor aanvang van de uitleg door de wethouder.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Olieenzo Modecentrum Frans Theelen