RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:16:21    zondag, 24 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 09 januari 2014 10:37 uur, laatst gewijzigd op 09 januari 2014 10:38 uur

JRL en BHC houden open huis

JRL en BHC houden open huis

Op de foto: Tijdens de open dagen van het JRL en BHC geven leerlingen en docenten uitleg over de school. Bezoekers krijgen ook de kans om proefjes te doen. (Foto: Peter de Koning).

Het Baanderherencollege en het Jacob-Roelandslyceum organiseren zaterdag 11 januari een open dag voor basisschoolleerlingen uit groep 8 en hun ouders. Belangstellenden zijn tussen 10.00 en 14.00 uur welkom bij het JRL aan de Grote Beemd en van 12.00 tot 15.00 uur in het BHC aan de Baanderherenweg.

Bij het Jacob-Roelandslyceum wordt uitleg gegeven door leerlingen en docenten over alle vakken, de laptopklas en de drie profileringen: Technasium, Cultuur en Engels Plus. Daarnaast kunnen bezoekers proefjes doen in lokalen en kijken naar optredens van de cultuurklassen. Surf voor meer info naar www.jrl.nl.

Ook bij het Baanderherencollege is zaterdag 11 januari aandacht voor de diverse richtingen en afdelingen. Ook kunnen ouders en leerlingen kennismaken met Keuzeweb, een speciaal programma waarin leerlingen opdrachten uitvoeren die betrekking hebben op beroepskeuze. Meer informatie: www.bhc.nl.

Brabants Centrum besteedt in haar editie van donderdag 9 januari uitgebreid aandacht aan de open dagen bij de Boxtelse middelbare scholen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Geld en Makelaardij Beleef Boxtel