RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:47:09    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 20 december 2014 13:47 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2014 13:59 uur

JRL: 10 mille voor Opkikker

JRL: 10 mille voor Opkikker

Op de foto: Boksen met reusachtige bokshandschoenen: het was een van de onderdelen van de kerstmarkt door scholieren van het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Het Jacob-Roelandslyceum (JRL) gonsde vrijdag 19 december van de kerstactiviteiten. Alle inspanningen kwamen ten goede aan de Stichting Opkikker, die speciale ‘opkikkerdagen’ organiseert voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De opbrengst was ruim 10.000 euro.

De brugklassers hielden een tweedehands markt in de Bracbantzaal, de tweedeklassers liepen zich in het zweet tijdens een sponsorloop en de leerlingen van het derde leerjaar verkochten eten en drinken in allerlei stalletjes in en om de school.

De bovenbouw stortte zich op zaalvoetbal, een pubquiz, een gospelworkshop en een LAN-party. Verder was de hele ochtend het podium beschikbaar voor leerlingen die een optreden wilden verzorgen.

De kerstacties van het JRL brachten 2.000 euro meer op dan vorig jaar, toen de opbrengst naar de Voedselbank ging. Zie meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Proef Culinair Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht SNS Bank