RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:30:07    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 01 augustus 2014 17:18 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2014 12:09 uur

JOP schuift paar meter op

JOP schuift paar meter op

Op de foto: De jongerenontmoetingsplaats (JOP) bij de skateramp in Boxtel-Oost is enkele meters verplaatst. (Foto: Henk van Weert).

De jongerenontmoetingsplaats (JOP) aan de Dr. De Brouwerlaan in Boxtel is vrijdag 1 augustus enkele meters verplaatst door medewerkers van de gemeente. Op deze manier hoopt het college van B. en W. overlast door jeugd bij de nabijgelegen vestiging van kindercentrum Kindertuin te verminderen.

De JOP stond op de hoek met de Maastrichtsestraat, de fietsroute in Boxtel-Oost. Nu staat de stalen schuilhut enkele meter verderop, aan de andere kant van de skateramp. Medewerkers van Kindertuin uitten regelmatig klachten over de hangjeugd: in de zandbak werd vaak glas gevonden en ook de geur van wiet irriteerde de kleuterjuffen. Daarnaast trokken ook buurtbewoners regelmatig aan de bel om hun beklag te doen over de jongeren. Afgelopen weekeinde werd er brand gesticht.

Deze week is ook een parkeerverbod ingesteld bij de parkeervakken nabij de skateramp. Tussen 18.00 en 07.00 uur mogen er geen auto’s meer staan. Ook deze maatregel moet ertoe bijdragen dat de overlast vermindert, meldde een woordvoerder van de gemeente Boxtel deze week.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geerts advies Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Huidtherapie Beleef Boxtel