15:24:56    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 juli 2014 13:51 uur

JOP Boxtel-Oost wordt verplaatst

JOP Boxtel-Oost wordt verplaatst

De jongerenontmoetingsplek (JOP) aan de Dr. De Brouwerlaan in de wijk Boxtel-Oost wordt verplaatst. Aanleiding zijn diverse klachten van onder meer het nabijgelegen kindercentrum Kindertuin. Waar de JOP wordt geplaatst, is nog niet bekend.

De gemeente Boxtel nam deze week het besluit om de JOP te verplaatsen na diverse klachten. Afgelopen weekend werd er nog brandgesticht en gingen een fiets en winkelwagentje in vlammen op. Ook zou Kindertuin vaak overlast hebben van de JOP, zo wordt regelmatig glas in de zandbak gevonden.

Waar de ontmoetingsplek nu komt, is nog onduidelijk maar het zal niet ver van de huidige locatie zijn. De gemeente Boxtel heeft ook al een parkeerverbod tussen 18.00 en 06.00 uur ingesteld, ook is een nieuwe prullenbak geplaatst. HIermee hoopt de gemeente de overlast terug te dringen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 31 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Remax-optimus Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies Filipe Doornmalen electro EmielTechniek buisman optiek Modecentrum Frans Theelen