02:28:22    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 03 september 2012 17:04 uur, laatst gewijzigd op 04 september 2012 08:51 uur

Iris van der Aa grijpt zwemtitel

Iris van der Aa grijpt zwemtitel

Op de foto: Zwemkampioene Iris van der Aa uit Boxtel met haar prijzen.

Iris van der Aa uit Boxtel, lid van zwemvereniging Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel, mag zich een jaar lang Brabants kampioen in de categorie ’minioren 1-2-3 open water’ noemen.

Van der Aa wist in drie van de vijf wedstrijden die meetellen voor de Brabant-Limburg beker twee keer de volle winst te behalen. Eén keer liep ze een minimale achterstand op waarmee ze ruimschoots Brabants kampioen werd. Dat betekende een knappe prestatie omdat de Boxtelse, geboren in 2004, het op moest nemen tegen bijna allemaal meisjes die geboren zijn in 2003.

Van der Aa deed ook in het landelijk klassement goede zaken. In de eerste wedstrijd in Vught behaalde ze een verdienstelijke tweede plaats, terwijl ze in Oirschot beslag legde op de vijfde plaats. Bij de laatste wedstrijd in Oosterhout was ze terug te vinden op de tweede plaats.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij