13:26:46    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 februari 2013 15:54 uur, laatst gewijzigd op 22 februari 2013 15:57 uur

Irene - OVC '63 afgelast

Irene - OVC \'63 afgelast

De wedstrijd tussen voetbalvereniging Irene en OVC '63 uit Oijen is afgelast na het overlijden van Jöran Massar (19) uit Gemonde. In eerste instantie ging de KNVB niet akkoord met het voorstel om de wedstrijd af te lassen, maar uiteindelijk werd besloten de wedstrijd op een later tijdstip in te halen.

Irene vroeg uitstel bij de KNVB. Tegenstander OVC '63 ging akkoord met dit voorstel, maar de bond aanvankelijk niet, omdat zij als regel heeft dat de wedstrijd doorgaat als een gestorven speler voor de wedstrijd is begraven.

Hier werd door Irene met verbijstering op gereageerd. Zo schreef Roel Schellekens, aanvoerder van Irene, een open brief naar de website Kliksport. ,,Wij als VV Irene 1 hebben besloten de wedstrijd tegen OVC’63 niet te spelen op zondag. We zijn niet in staat om de knop zo snel om te zetten. Eventuele negatieve gevolgen zoals een reglementaire nederlaag of punten in mindering betreuren we zeer, maar wij hechten meer waarde aan het respect voor onze overleden teamgenoot dan aan de opgelegde druk vanuit onze bond", zo is in de brief te lezen. Uiteindelijk heeft de bond de wedstrijd alsnog uitgesteld.  

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom TopSlank Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Huidtherapie buisman optiek Alfa Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Filipe EmielTechniek Doornmalen electro Remax-optimus