12:20:07    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 01 december 2013 10:11 uur, laatst gewijzigd op 01 december 2013 10:14 uur

Inzet Burgernet bij achtervolging

Inzet Burgernet bij achtervolging

De Boxtelse wijkagent Jack van Rijs sprak over een ‘hectische horecanacht’ in Boxtel. Zo was er in de nacht van zaterdag op zondag een mishandeling aan de Gestelseweg, een aanrijding aan de Sweelincklaan en een achtervolging in Boxtel. Over het laatste incident kregen inwoners van Boxtel een melding van Burgernet.

De politie liet via het sms’je weten dat zij vier verdachte mensen zocht in de omgeving Van Hornstraat. Vanaf de rijksweg A2 kwam een voertuig vanuit Vught op hoge snelheid voorbij. Deze auto werd door de politie opgemerkt en de agenten zetten de achtervolging in. De automobilist reageerde echter niet op stoptekens en probeerde te vluchten door de afslag Boxtel te pakken. De politie moest de mannen laten gaan vanwege de hoge snelheid van het voertuig.

Aan de Brugstraat werd de lege auto aangetroffen. De kentekenplaat op het voertuig is vals, waardoor de politie vermoedt dat het om diefstal gaat. In de auto zaten vier mannen die vermoedelijk uit het Oostblok afkomstig zijn. Eén persoon droeg een bomberjack en vermoedelijk een groen T-shirt. Ook zou één van de verdachten een zwarte trainingsbroek met witte streep dragen. De mannen hebben een fors postuur. De politie heeft de mannen nog niet kunnen aanhouden, maar onderzoekt het voertuig. Mensen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving Van Hornstraat, kunnen dit melden via telefoonnummer 0900-8844.

Ook vond in de nacht van zaterdag een vechtpartij plaats aan de Gestelseweg. Onduidelijk is waar de personen vandaan komen. Aan de Sweelincklaan trof iemand zaterdagmiddag zijn auto aan met blikschade. Een ander voertuig is hier tegenaan gebotst. De veroorzaker van de schade heeft zich niet gemeld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus TopSlank EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie Alfa Beleef Boxtel Doornmalen electro Elan Bikes support Toverboom