03:30:15    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 08 februari 2012 16:48 uur, laatst gewijzigd op 08 februari 2012 16:50 uur

Inzamelingsactie voor gedupeerde

Beppie van Beers en haar elfjarige dochter raakten bij de brand van 20 januari op recreatiepark Dennenoord al hun bezittingen kwijt. De Boxtelse Jessica de Kok is een inzamelingsactie gestart zodat de nieuwe woning van Van Beers ingericht kan worden.

Het tweetal woonde sinds drie weken in het appartement boven de horecavoorziening van Dennenoord. Bij de brand raakte de woning zwaar beschadigd, de spullen van de Boxtelse konden niet meer gered worden. Van Beers heeft inmiddels een nieuwe woning toegewezen gekregen. Op de website www.lijstje.nl/boxtel is een overzicht geplaatst van alle spullen die het tweetal nodig heeft om hun huis bewoonbaar te maken. Om de lijst te kunnen bekijken moeten bezoekers van de website een vraag beantwoorden, het antwoord daarop luidt ’brand’.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Remax-optimus Toverboom Elan Bikes support Filipe Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geerts advies buisman optiek TopSlank Podium Boxtel Alfa Geld en Makelaardij Beleef Boxtel