12:12:06    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 oktober 2013 09:03 uur, laatst gewijzigd op 22 oktober 2013 09:09 uur

Installatie burgemeester Haaren

Installatie burgemeester Haaren

Op de foto: Jeanette Zwijnenburg werd op vrijdag 20 september tijdens haar afscheid als lid van Provinciale Staten benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Jeannette Zwijnenburg werd begin september al officieel benoemd tot burgemeester van de gemeente Haaren door Ronald Plasterk, minister Buitenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie. Ze wordt woensdagmiddag geïnstalleerd door commissaris van de koning Wim van de Donk.

Tijdens de buitengewone raadsvergadering in het Haarense gemeentehuis dragen verschillende personen een toespraak voor, onder wie loco-burgemeester Johan van den Brand en Jetty Eugster, burgemeester van de gemeente Schijndel en voorzitter van de kring van burgemeesters Brabant Noordoost.

Ook inwoners van de gemeente Haaren krijgen woensdag de kans om de nieuwe burgemeester te ontmoeten en te feliciteren. Tussen 17.30 en 19.00 uur vindt een receptie plaats in de hal van het gemeentehuis.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Toverboom Filipe Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Alfa Remax-optimus Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie