RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:55:51    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 21 juni 2012 14:38 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2012 14:41 uur

Inspirerende picknick met een klik

Inspirerende picknick met een klik

Op de foto: Rachel van de Greef lanceert 'Picknick met een klik' voor jonge, enthousiaste ondernemers.

Een picknicksessie tussen starters en ervaren personen uit het bedrijfsleven met als doel elkaar te inspireren. De Schijndelse Rachel van de Greef bedacht dit evenement en organiseert woensdag 19 september de eerste ’Picknick met een klik’. Tot 10 juli kunnen Brabantse starters zich via de website inschrijven.

Rachel van de Greef werkte jaren voor Woonstichting Sint-Joseph en Waterschap De Dommel in Boxtel voordat ze in oktober startte met haar eigen onderneming ’Support met een klik’. ,,Ik kwam erachter dat ik niet goed wist hoe ik mezelf moest presenteren. Ik had behoefte aan een coach die mij vooruit kon helpen.”

In de krant las ze een verhaal over Bob Hutten, directeur van Hutten Catering uit Veghel. ,,Dit verhaal inspireerde mij en daarom stuurde ik hem een e-mail.” Ze kwam in contact met de directeur en heeft om de paar maanden inspirerende gesprekken met hem. ,,Hutten gaf aan nog nooit zo’n aanvraag te hebben gehad, maar het gaf hem veel voldoening iemand vooruit te helpen.”

Van de Greef zette haar bedrijfje tijdelijk aan de kant en bedacht het evenement ’Picknick met een klik’, waarbij starters in contact komen met ervaren ondernemers. ,,Ik vind samenwerken heel belangrijk, want daarmee behaal je de beste resultaten.”

De eerste ’Picknick met een klik’ vindt plaats op woensdag 19 september van 11.00 tot 14.00 uur. Hiervoor kunnen achttien starters zich aanmelden. Zij komen tijdens het evenement in contact met zes ondernemers. De eerste vijf ’inspirators’ zijn al bekend: Ruud Viergever (secretaris-directeur Waterschap De Dommel), Bob Hutten, Henny de Haas (directeur Hoppenbrouwers elektrotechniek), Ingrid Straet (eigenaresse instituut voor psyco-economie) en Christie Vermaesen (eigenaresse Klokje Rond).

Kijk voor meer informatie op www.picknickmeteenklik.nl.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geerts advies SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel