RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:25:12    donderdag, 20 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Zaterdag, 01 februari 2014 02:07 uur, laatst gewijzigd op 01 februari 2014 06:52 uur

Inspiratie genoeg in Boxtel

Inspiratie genoeg in Boxtel

Op de foto: Na afloop van de diverse presentatie was er in de raadzaal gelegenheid om elkaar te ontmoeten. (Foto: Henk van Weert).

In zijn eerste  jaar als burgemeester ruilde Mark Buijs de traditionele nieuwjaarsreceptie van Boxtel in voor een inspiratieavond. En dat sloeg aan. Natuurlijk maakten de vaste receptiegangers hun gang naar het gemeentehuis, maar ook veel ’nieuwe’ gezichten lieten zich zien.

De eerste editie van de inspiratieavond viel in goede aarde bij de bezoekers. De presentaties van maatschappelijke instellingen als woonstichting Sint-Joseph, Brede Scholen Boxtel en welzijnsorganisaties ContourdeTwern vielen in goede aarde. Maar ook de wijkorganen van Selissenwal en Lennisheuvel lieten in niet mis te verstane woorden horen wat zij in de toekomst van plan zijn.

Voetbalclub ODC presenteerde de renovatieplannen die daags tevoren ook omwonenden van sportpark Molenwijk onder ogen kregen. Zzp’ers die zijn verenigd in de VOC hielden een presentatie, net als de Pola van der Donck-stichting die zich inzet voor weeskinderen in Zambia. Ook het gilde Sint-Barbara & Sint-Joris en de stichting Nabij, die vrijwilligers inzet voor hulp aan terminale patiënten in hospica Acacia, maakten van de gelegenheid gebruik om hun doelstellingen te verduidelijken. De Stripe Big Band luisterde de afsluitende borrel muzikaal op.

Net als veel bezoekers was burgemeester Buijs enthousiast over de inspiratieavond. Die krijgt volgend jaar zeker een vervolg, en waarschijnlijk in een nog grotere opzet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Koppelmans Zwanenberg adviesgroep Café zaal Kloosterzicht 040Fit SNS Bank Natasja fashion Beleef Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman Geerts advies Tiga TopSlank Toverboom Huidtherapie Kindertuin