RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:39:05    donderdag, 18 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 30 april 2014 16:04 uur, laatst gewijzigd op 30 april 2014 16:07 uur

Inschrijving Oldtimerdag gestart

Inschrijving Oldtimerdag gestart

Met de komst van Classic Park zal de dertiende editie van de Brabantse Oldtimerdag naar verwachting nog meer fijnproevers naar Liempde lokken. Op Tweede Pinksterdag, maandag 9 juni is het weer zover en zullen honderden bezitters van oldtimers en klassiekers op twee, drie én vier wielen naar hartje Liempde komen. Inschrijven kan vanaf heden.

De Brabantse Oldtimerdag is niet meer weg te denken van de Liempdse evenementenkalender. Na de Boeremèrt is het ongetwijfeld een van de grootste publiekstrekkers, met het veel jongere popfestival Limuscene dat sinds enkele jaren – ook dit jaar - steevast op Eerste Pinksterdag wordt gehouden.

De Brabantse Oldtimerdag is meer dan een statische show van oude auto’s, brommers, motoren, solexen, trucks en tractoren. Voor de deelnemers worden toertochten uitgestippeld die voeren door het fraaie landschap van Het Groene Woud. Wie wil meedoen aan deze Keistampersrit, die al voor de 23e keer wordt gehouden, kan zich opgeven via de website www.terugindunted.nl.

Muziek uit vervlogen tijden en nostalgische kermisattracties maken de Brabantse Oldtimerdag compleet. De toegang is ook dit jaar gratis. (Foto: Marc Cleutjens).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Beleef Boxtel Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen