02:00:07    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 februari 2013 17:03 uur, laatst gewijzigd op 19 februari 2013 17:05 uur

Informatiemarkt over kV-station

De gemeente Boxtel houdt woensdag 27 februari een informatiemarkt over de plannen voor een 10-150 kV-station in Lennisheuvel. Tijdens de markt bij Helicon Opleidingen geven Enexis en Tennet meer informatie over de plannen. Ook de GGD en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn aanwezig.

Bij de inwoners van Lennisheuvel is veel onrust ontstaan over de plannen voor de realisatie van het hoogspanningsstation tussen het datacenter van de Rabobank en het parkje Boscheind. Tijdens een eerdere bijeenkomst op 31 januari was de opkomst hoog en werden veel vragen gesteld. De inwoners stelden zich zorgen te maken over de geluidsoverlast en de mogelijke gevolgen voor de volksgezondheid.

Om alle vragen te kunnen beantwoorden en nadere uitleg te geven over de plannen wordt nogmaals een bijeenkomst gehouden. Tijdens de informatiemarkt zijn alle partijen aanwezig om informatie te geven en vragen van bezoekers te beantwoorden. De bijeenkomst wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur bij Helicon Opleidingen aan Schouwrooij 2 in Boxtel.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Elan Bikes support Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Olieenzo EmielTechniek Remax-optimus Beleef Boxtel buisman optiek Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe