RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:02:58    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 17 augustus 2013 16:55 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2013 16:21 uur

Infomarkt over grote renovatie

Infomarkt over grote renovatie

Op de foto: Medewerkers van woonstichting Sint-Joseph beantwoordden veel vragen van bewoners over de renovatie van hun flats. (Foto: Albert Stolwijk).

Bewoners van etagewoningen aan Hof ter Aa, Keizerstraat en Harperhof kregen zaterdagochtend informatie over de renovatie van de flats. De gebouwen gaan grondig op de schop. Woonstichting Sint-Joseph organiseerde een informatiemarkt om vragen te kunnen beantwoorden.

De woningen in dit gedeelte van de wijk Selissenwal werden in de jaren zestig gebouwd. Het grootschalige onderhoudsproject bestaat uit aanpassingen in de binnenzijde waarbij de voordeuren, balkondeuren, cv-ketels, gasmeters, klepramen en enkele radiotoren worden vervangen. In sommige huizen zijn keukens en badkamers aan vervanging toe. In alle woonblokken moet de standleiding van het riool worden vernieuwd.

Bezoekers van de informatiemarkt waren erg enthousiast over de aanstaande verbouwing. ,,We wonen hier al prachtig en dat wordt alleen maar beter", luidde het oordeel. Via Facebook houdt Sint-Joseph de huurders op de hoogte van de vorderingen. De woonstichting wil in het najaar starten met de werkzaamheden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding