RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:13:52    zondag, 24 maart 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 15 augustus 2013 14:10 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2013 14:13 uur

Inch scoort zomerhit op Mallorca

’Late at Night’, de hit waarmee het Nederlandse duo Maywood in 1980 een dijk van een hit had in Europa en ver daarbuiten, is opnieuw populair. De Boxtelse zangeres Inch (Inge van den Biggelaar) heeft het nummer opnieuw opgenomen in samenwerking van Van B. Soca en dat blijkt een schot in de roos. Vooral bij het vakantievierend publiek op Mallorca.

Inch maakte enkele jaren geleden deel uit van Maywood en heeft ’Late at Night’ opnieuw naar de internationale hitlijsten getild. ,,Voor deze nieuwe eigentijdse versie heb ik de samenwerking gezocht met de frontman van de Soca Boys, die zich tegenwoordig Van B. Soca noemt. De nieuwe versie van ’Late at Night’ is een erg vette en swingende plaat geworden”, meldt Van den Biggelaar.

Het nummer is zó succesvol dat het op nummer 4 is binnengekomen in de MegaCharts Top 50 op Mallorca. ,,De clubs en discotheken hebben het nummer omarmd en draaien het helemaal grijs. Als de Nederlandse discogangers vanaf het Spaanse eiland huiswaarts keren, zullen zij het lied beslist ook in eigen land willen horen", verwacht Van den Biggelaar. Daarom heeft zij van ’Late at night’ (ft. Van B. Soca)’ een single opgenomen met daarop ook haar zomerhit uit 2012: ’Rio, eveneens een voormalig succesnummer van Maywood.

Inch verblijft momenteel in Spanje voor diverse optredens langs de costa's.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Proef Culinair Beleef Boxtel SNS Bank Meubelmakerijdenberg