18:42:33    woensdag, 13 november 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 08 november 2013 12:02 uur, laatst gewijzigd op 09 november 2013 16:05 uur

Inch maakt remake Big Spender

Inch maakt remake Big Spender

Op de foto: De cover van de nieuwe single die Inch deze week lanceerde: 'Big Spender'.

Zangeres Inge van den Biggelaar uit Liempde, die de laatste jaren aan de weg timmert onder de naam Inch, heeft deze week een nieuwe single gelanceerd op YouTube. Het is een uptempo remake van ’Big Spender’, onder meer bekend van Shirley Bassey.

Het is een gewaagd arrangement geworden, meldt de zangeres die afgelopen zomer in populaire vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee ook successen boekte met de vroegere Maywood-hit ’Late at night’. Haar nieuwe single is te downloaden via www.inch.nu.

In de clip die werd opgenomen in theater De Enck te Oirschot wordt Inch op saxofoon ondersteund door haar producer Roel Jongenelen van studio Apollo-98 in Boxtel. Daarnaast speelt de jonge contrabassist Raymond Sprenkeler en de twaalfjarige drummer Floor de Wild mee, beiden komen ook uit Boxtel. ,,En John van de Ven, destijds onder meer de medeproducer van André Hazes, neemt de pianopartij voor zijn rekening”, vertelt Van den Biggelaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel