19:39:31    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 13 mei 2012 22:55 uur

Inbreker cafe Gemonde opgepakt

De politie heeft zaterdagmiddag in Schijndel een 41-jarige man uit Tilburg aangehouden. Dat gebeurde na een korte achtervolging door de gangetjes en tuinen van een aantal woningen. De man wordt verdacht van een inbraak in Gemonde.

De Tilburger kon na de achtervolging worden aangehouden onder een heg. Hij had een tas bij zich met daarin gestolen goederen, die afkomstig waren van een café met woongedeelte aan de Sint-Lambertusweg in Gemonde. Hier was de man zaterdagmiddag overlopen door een getuige. Desondanks zag hij kans buit mee te nemen waaronder geld en een laptop.

Vlak voor zijn aanhouding wilde de man de woning van zijn 35-jarige vriendin in Schijndel verlaten. Bij het zien van de politie probeerde hij te vluchten. In de woning en de schuur werden meer spullen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, zoals gereedschap en telefoons.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Filipe TopSlank Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies Olieenzo buisman optiek Meubelmakerijdenberg