09:50:01    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 21 augustus 2012 14:32 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2012 14:33 uur

In najaar verkeershinder op A2

In najaar verkeershinder op A2

Op de foto: Bij Vught wordt deze week geasfalteerd. De verbreding is daar bijna klaar. (Foto: Peter de Koning).

Vanaf september voert Rijkswaterstaat grootschalige werkzaamheden uit aan de A2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Om de weg te kunnen verbreden wordt de A2 in het najaar vijf keer geheel of gedeeltelijk afgesloten. Ook bij Boxtel gaat de rijksweg een keer een nacht en een weekeinde dicht.

Sinds januari wordt gewerkt aan de verbreding van de A2, eind 2013 moet het gehele traject klaar zijn. Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 september is de rijksweg dicht tussen knooppunt Ekkersweijer en Vught. Bij Boxtel en Vught wordt dan geasfalteerd. Twee weken later, van vrijdag 5 tot en met maandag 8 oktober, is de A2 richting Eindhoven afgesloten tussen knooppunt Vught en Boxtel.

Vrijdag 9 november en zaterdag 10 november staan twee nachtafsluitingen gepland. Tussen Boxtel-Noord en Best-West worden portalen voor de verkeerssignalering geplaatst. Volgens Rijkswaterstaat loopt het werk goed op schema en is de weg eind 2013 klaar.

In Brabants Centrum van donderdag 23 augustus uitgebreid aandacht in woord en beeld voor de verbreding van de A2.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Geerts advies