RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:53:03    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 21 juli 2013 21:13 uur, laatst gewijzigd op 21 juli 2013 21:15 uur

In een oranje béést naar Rio

In een oranje béést naar Rio

Op de foto: Dennis Schellekens en Fleur van Houtum zijn dolblij met hun Frontera waarmee ze volgend jaar door Amerika willen toeren op weg naar de WK-wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal. (Foto: Brabantse Samba).

Er rijdt een opvallende auto rond in Boxtel. Fel oranje gekleurd, je kunt ’m niet missen… Achter het stuur? Dennis Schellekens of zijn vriendin Fleur van Houtum. De twee zijn er apetrots op. Volgend jaar is de Opel Frontera tachtig dagen hun ’huis’. Dan rijden ze de Oranje Trophy van New York naar Brazilië om daar het Nederlands voetbalelftal in actie te zien tijdens het WK.

Eind april gaven Dennis en Fleur in deze krant al aan op zoek te zijn naar een terreinwagen voor de monstertocht die ze volgend jaar onder de naam Brabantse Samba met nog negentien andere koppels gaan ondernemen. Die oproep zette zoden aan de dijk. Hoe een en ander uitpakte. Lees het in de papieren editie van Brabants Centrum van afgelopen donderdag, 18 juli.

De verrichtingen van Dennis Schellekens en Fleur van Houtum als team Brabantse Samba zijn te volgen op internet (www.dennis-fleurnaaroranje.nl) en op Facebook.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro Gemeente Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij SNS Bank Modecentrum Frans Theelen