RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:57:53    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 30 december 2012 17:52 uur, laatst gewijzigd op 30 december 2012 19:14 uur

In dromenland met dansshow Tiga

In dromenland met dansshow Tiga

Op de foto: Alle leerlingen, van jong tot oud, namen deel aan de voorstelling. De allerkleinsten dansten op een nummer uit de musical van Mary Poppins. (Foto: Peter de Koning).

Tiga Health & Beauty organiseert om de vier jaar een grote dansvoorstelling waaraan alle leerlingen deelnemen. Deze show, waarin 35 acts werden opgevoerd door ruim driehonderd dansers en danseressen, vond zondag plaats in het Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch.

Het thema van de grote voorstelling was ’Dreams’ en iedere act had met het onderwerp te maken. Maar niet alleen bij mooie dromen werd stilgestaan, ook enge nachtmerries kwamen voorbij. Zo was een groep jongens en meiden geschminkt als echte zombies met witte gezichten en zwartomrande ogen. Zij maakten bewegingen op het bekende nummer Thriller van Michael Jackson. De variatie in nummers en dansstijlen zorgden voor een spectaculaire voorstelling.

Alle leerlingen van Tiga hadden een rol in de voorstelling. Zelfs de allerkleinste dansertjes beleefden zondag hun eerste podiumervaring. In prinsessenjurkjes deden ze een dans op een liedje uit de musical Mary Poppins. Zij kregen een staande ovatie van het publiek, dat in groten getale op de middagvoorstelling was afgekomen. ’s Avonds traden alle driehonderd leerlingen nog een keer op in het Bossche theater.

Lees meer over de voorstelling ’Dreams’ in Brabants Centrum van donderdag 3 januari.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Koppelmans Geld en Makelaardij Kindertuin Rijschool Dolman Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank SNS Bank Tiga Natasja fashion Huidtherapie Olieenzo Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Zwanenberg adviesgroep