RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:40:02    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 oktober 2011 11:49 uur

Identiteit dode man bekend

De identiteit van de dode man, die vorige week in een uitgebrande auto in Oirschot is aangetroffen, is bekend. Op basis van DNA is vast komen te staan dat het slachtoffer een 47-jarige Amsterdammer is. Diverse media melden dat het om Senol Tuna gaat, een handlanger van topcrimineel Willem Holleeder.

Vorige week woensdag verrichtte het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sectie op het stoffelijk overschot van de man. Een hierbij veiliggesteld DNA-profiel leidde dinsdagavond tot een match met een reeds aanwezig profiel in de Nederlandse DNA-databank.

Het rechercheteam verricht vrijdag doorzoekingen in drie woningen en een bedrijfspand in Amsterdam. Het team wordt hierbij ondersteund door de Amsterdamse politie. Het dode lichaam van de Amsterdammer is op maandagochtend 3 oktober aangetroffen in een uitgebrande auto op een zandpad aan de Oirschotse Kattenberg.

Het rechercheteam blijft op volle sterkte aan de zaak werken. Onderzocht wordt of er verband bestaat tussen de uitgebrande auto die in Oirschot werd gevonden en het uitgebrande bestelbusje dat een dag later aan de Brinksdijk, op de grens van Boxtel en Oirschot werd aangetroffen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair SNS Bank Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel